cadeau voor haar

Cadeau voor haar tips! 500+ geniale cadeau ideeën

Een perfect kado voor haar vinden kan soms best lastig zijn. Iedereen is uniek en heeft andere smaken en interesses. Als er een geschenk zou zijn dat iedereen even leuk zou vinden was deze website overbodig geweest.

Een speciaal kado voor haar heb je hier zo gevonden

Om te beginnen moet je vaststellen hoeveel geld je uit wil geven en wat haar interesses zijn. Ook haar leeftijd en de gelegenheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een passend geschenk. Voor de verjaardag van je moeder zul je immers een heel ander cadeau kopen dan voor je vrouw die 40 jaar wordt, of voor je vriendin waar je net een paar maanden een relatie mee hebt.

Misschien vind je het extra moeilijk om iets geschikts te bedenken voor een dierbaar persoon omdat je hiermee wil laten zien dat je om haar geeft. Vooral als je weinig tijd hebt kan dit stress opleveren. Gelukkig helpt deze website je een handje bij je zoektocht naar een leuk kado voor haar verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag of welke gelegenheid dan ook.

De cadeautips hieronder zijn favoriet zijn bij het vrouwelijke geslacht. Met de filterknop kun je o.a. filteren op prijs, leeftijd, categorie en populariteit. Zie je tijdens het scrollen iets waarvan jij denkt dat zij het leuk vind? Klik dan op het plaatje voor meer informatie.

Originele cadeaus voor haar

 • Geslacht
  Volgorde


  Bedrag
  Leeftijd
  Categorie
  Filters toepassen


Cadeau Voor Haar Stappenplan

Inhoudsopgave

Hoe vind je een perfect geschenk voor een vrouw?

Wat is er nu moeilijk aan het kopen van een cadeau voor een vrouw, zul je misschien denken. Een leuk presentje of aardigheidje lijkt zo gemakkelijk gevonden. Je kunt immers een bos bloemen, een plant, een geurtje of iets lekkers kopen. Het zijn de standaard cadeaus.

Wanneer je haar echter iets originelers wilt geven zul je verder moeten zoeken. Dat betekent ook dat je goed moet na ga denken over wat ze mooi kan vinden. Het is vaak een hele opgave om het perfecte geschenk te vinden. Ik heb hier zelf ook al vele malen mee geworsteld.

Het maakt niet uit of het om iets gaat voor je buurvrouw, je oma, moeder of je vriendin. Het blijft een opgave om dat ene perfecte kadootje te vinden. Je wilt haar immers met je kado verrassen en blij maken. Het is geweldig om die glimlach te zien van blijdschap of ontroering!

Hoe kun je op een snelle en goede manier het juiste cadeau vinden voor haar? Dit wordt een stuk gemakkelijker wanneer je gebruik maakt van dit stappenplan. Je kunt dan namelijk in een paar eenvoudige stappen een passend cadeau vinden. Zal het uiteindelijk een hapklaar antwoord zijn? Dat nog niet, maar het zal veel eenvoudiger zijn om de juiste keuze te maken.

Dus lees hieronder het Kado Voor Haar Stappenplan zodat je straks iets kunt geven waarvan zij zegt: "Wauw!" Een presentje waarvan zij helemaal wegsmelt en blij wordt. En dat hoeft heus niet direct een diamanten ring te zijn, het mag ook een kleinigheidje kan zijn. Het is maar net wat je budget is en waarvan de dame in kwestie volkomen gelukkig zal worden.

Stap 1: Begin bij de dame

Wanneer je iets gaat kopen voor iemand anders draait het niet meer om jou. Het draait om de jongedame, mevrouw, moeder of oma! Het is belangrijk om hier goed bij stil te staan. Het is belangrijk om in de huid van haar te kruipen om uiteindelijk het ideale cadeau te kunnen kopen. Natuurlijk zal het flink schelen als je haar al wat beter kent.

Bij deze eerste stap zijn onderstaande zaken van belang om te bepalen wat je voor haar gaat kopen:

Haar leeftijd

Wanneer zij onder de twintig jaar is dan koop je logischerwijs een ander cadeau dan wanneer ze de zestig al is gepasseerd. Ja toch? Natuurlijk kun je je er in beide gevallen gemakkelijk vanaf maken met een cadeaubon. Maar dat is niet wat jij wilt. Anders zou je immers dit stappenplan niet lezen! Het is dus belangrijk om te weten hoe oud ze (ongeveer) is zodat je jouw gift beter op haar af kunt stemmen. Op deze site kun je overigens op leeftijd filteren. Wel zo makkelijk!

Haar persoonlijkheid

Als ik het over de voorkeuren van vrouwen heb, kan ik een breed scala van zaken opsommen:

 • Is ze een sloddervos of heeft ze juist een schoonmaakobsessie?
 • Heeft ze vaak een ochtendhumeur of is ze bijna altijd vrolijk?
 • Is het iemand die in is voor een geintje?
 • Ziet zij het liefste iedereen om haar heen stralen?

Door wat meer in te zoomen op haar karakter kun je al snel een leuk cadeau vinden. Wanneer zij bijvoorbeeld een romantisch type is, zijn rode rozen een prima keuze. Ook een persoonlijk fotocadeau is een idee. Maar het is in deze fase eigenlijk nog te vroeg om conclusies te trekken.

Ook kun je kijken naar haar thuissituatie:

 • Is ze iemand die eigenlijk alles al heeft?
 • Zorgt ze goed voor zichzelf of heeft ze een partner die alles voor haar doet?
 • Is ze jong en kan ze nog een aantal praktische zaken gebruiken?

Haar hobby's

Heeft de vrouw in kwestie veel hobby's? Zo ja, Doet ze haar favoriete bezigheden binnen- of buitenshuis?

 • Kookt ze graag voor anderen of is ze lid van een kookclub?
 • Doet ze aan sport zoals hardlopen, zwemmen, hockey, volleyballen etc.?
 • Is ze iemand die graag handwerkt?
 • Zit bij een wandelclub, gaat ze graag fietsen of houdt ze van lange vakanties?

Vakanties zijn een goed uitgangspunt om een mooi cadeau te bedenken. Er zijn volop mogelijkheden en opties. Het is goed om ze allemaal te bekijken. Ik weet zeker dat ook jij een leuk cadeau kunt bedenken bij de vakantie van haar dromen.

Wanneer je zo diep kunt gaan dat je haar gedachten kunt lezen en daarbij een kado kunt vinden zal je voor altijd en eeuwig haar held zijn. Je zou zelfs zo ver kunnen gaan om haar een vakantie of weekendje weg te geven! Wanneer het om je partner gaat kun je natuurlijk lekker meegaan.

Haar werksituatie

Om goed in de huid van een ander te kruipen is het ook van belang dat je weet welk werk ze doet. Het kan zijn dat ze een huismoeder is of een uitkering heeft. Ook kan ze een geweldige topbaan hebben en een ware carrièrevrouw zijn. Misschien heeft ze een eigen bedrijf en is ze hier altijd druk mee bezig. Het is dan een idee om haar een keer een dagje uit haar drukke bestaan weg te plukken om helemaal tot rust te komen. Een verwendag om het zo maar eens te noemen. Er zijn volop verwenpakketten en mogelijkheden. Je zult haar een prettige ervaring geven en het geeft jou een goed gevoel dat je haar kunt verwennen.

Haar gezinssamenstelling

De eerste vragen die je jezelf over haar familie omstandigheden moet stellen zijn:

 • Heeft ze kinderen?
 • Is ze alleenstaand?
 • Is ze getrouwd?
 • Is ze gescheiden?
 • Is ze weduwe?

Dit zijn zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je op zoek gaat naar cadeaus voor haar. Je wilt natuurlijk geen gevoelige snaar raken wanneer ze gescheiden is of weduwe. Ook wil je geen ongepast mama cadeau kopen terwijl de vrouw in kwestie niet of moeilijk zwanger kan worden! Je wilt uiteraard niet het omgekeerde bereiken met het kopen van een kadootje voor haar. Speel daarom op safe en kies iets waarvan je zeker weet dat dit niet gebeurt.

Jouw relatie met haar

Nee, je hoeft geen liefdesrelatie met haar te hebben. Ik bedoel alleen wat jouw relatie met haar is. Is zij bijvoorbeeld:

 • je buurvrouw?
 • je partner?
 • oma?
 • tante?
 • collega op het werk?
 • een goede vriendin?
 • een vage kennis?

Afhankelijk van de relatie die je met haar hebt is belangrijk dat je er in slaagt om een geschikt cadeau te vinden. Je koopt immers geen romantisch uitje voor een vage kennis! Tenminste, niet wanneer je er geen andere bedoelingen mee hebt. Wanneer je de dame in kwestie het hof wilt maken is dit natuurlijk wel een goed begin.

Stap 2: De gelegenheid

Wat is reden dat je een kado gaat kopen? Is het voor:

 • een verjaardag?
 • Valentijnsdag?
 • een jubileum?
 • afscheid van een collega?
 • Moederdag?
 • gewoon zo maar om haar te verrassen?

Op speciale dagen geef je natuurlijk wat anders. Met kerstmis zal je haar net wat meer verwennen dan bij een jubileum op het werk. Bij Valentijnsdag past het beste een romantisch cadeau, terwijl een presentje voor Moederdag of een verjaardag persoonlijk moet zijn. Daarentegen mag een cadeau voor een collega best meer algemeen zijn. Het is dus belangrijk om iets uit te zoeken dat bij de gelegenheid past.

Stap 3: Jouw budget

In de meeste gevallen zal je alleen een diamanten ring kopen wanneer je een aanzoek wilt gaan doen. Voor een andere gelegenheid zal dit voor de meeste mensen simpelweg te duur zijn en bovendien is het ook een tikkeltje overdreven. En ja, een diamanten ring maakt de meeste vrouwen gelukkig maar als je dit niet kunt betalen dan houdt het op.

Jouw budget is dus een bepalende factor bij de keuze van je cadeau. Natuurlijk weten we allemaal dat met een ruim budget mooiere cadeaus voor vrouwen gekocht kunnen worden. Maar zijn dit echter ook altijd de cadeaus waar veel aandacht en een diepere gedachten achter schuil gaat? Hoewel een duur cadeau iemand kan overbluffen, kan iets met een lagere prijs haar soms meer ontroeren of aan het lachen maken.

Wanneer jij de juiste snaar weet te raken zullen er emoties loskomen. Emoties zijn sterker dan geld. Geld komt en gaat. Emoties komen en gaan ook, maar kunnen een onuitwisbare indruk achterlaten. En dat is veel waardevoller dan dat je haar weet te overbluffen. Het kan lastig zijn om het gebruik van geld goed in te schatten. Een duur, of juist heel goedkoop cadeau, kan iemand namelijk ook ongemakkelijk laten voelen. Iets dat je uiteraard wilt voorkomen. Ook speelt de relatie die je met haar hebt mee om te bepalen welk bedrag je wilt uitgeven.

Een andere factor om het budget te bepalen is door te kijken naar de cadeaus welke iemand anders voor jou in het verleden heeft gekocht. Uiteraard is dit alleen mogelijk als zij ooit iets aan jou heeft gegeven. Je wilt hier liever niet onder gaan zitten.

Denk dus zorgvuldig na over het bedrag dat je wilt besteden! Als je eenmaal je budget hebt bepaald wordt het uitzoeken van een geschenk een stuk gemakkelijker.

Stap 4: Een lijstje maken

Je bent nu over de helft van het Cadeau Stappenplan Voor Vrouwen. Je bent je in haar gaan verplaatsen en hebt een duidelijk beeld gemaakt van wie ze is. Daarnaast weet je voor welke gelegenheid je het geschenk gaat kopen en heb je vastgesteld hoeveel geld je er aan wilt uitgeven. Het is nu tijd om een lijstje te maken met potentiële cadeaus welke je voor haar kunt kopen.

Wanneer het om een liefdesrelaties gaat, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, kun je denken aan rode rozen, chocolade, een schattige knuffelbeer of een vakantie. Wanneer je het helemaal te gek wilt maken dan kun je ook kiezen voor een combinatie hiervan. Geef haar rode rozen met een kaart waarin jij iets liefs hebt geschreven en waarin je vertelt dat ze een weekendje weg gaat. Waar ze dus alleen een bos bloemen verwachtte krijgt ze opeens een geweldige vakantie!

Voor Moederdag zijn er vele verschillende dingen waar je voor kunt kiezen. Wanneer je terugdenkt aan je kindertijd besef je dat je haar blij kon maken met een zelfgemaakte tekening. Een tekening waar geen diamanten ketting tegenop kan. Zo zie je maar weer dat budget niet bepalend is bij het kiezen van het meest unieke en perfecte cadeau. Het onderstreept dat een diepere gedachte meer waard is dan iets dat een vermogen kost. Het is goed om hierbij stil te staan wanneer je een lijstje maakt.

Maak een keuze in wat je wilt bereiken met hetgeen dat je geeft. Creatief, leuk, lachen of ontroerend, inspirerend en geweldig? Jij kent haar het beste en jij weet dus wat het beste bij haar past. Door eerst een lijst samen te stellen met drie tot vijf opties is het mogelijk om snel tot een topkado te komen. Enkele categorieën waaruit je kunt kiezen zijn:

 • boeken
 • dieren
 • drank
 • elektronica
 • erotiek
 • feest
 • kantoor
 • koken
 • mode
 • reizen
 • sport
 • vrije tijd
 • tuin
 • verzorging
 • wonen

Op deze website kun je overigens filteren op deze categorieën zodat je met één klik de juiste resultaten ziet en niet door allerlei producten hoeft te scrollen die niet op de vrouw in kwestie van toepassing zijn.

Stap 5: Een keuze maken!

Het is nu tijd om een specifiek cadeau te kiezen. Voor je gevoel heeft het misschien lang geduurd. Het is echter een zeer natuurlijk proces dat eigenlijk vanzelf gaat. Doordat je het stappenplan bewust doorlopen hebt kun je nu bewuster een keuze te maken.

Je hebt nu een lijst met vijf kado's. Nu is het tijd om de knoop door te hakken. Maak een keuze door te kijken naar welk cadeau het beste, leukste, en het origineelste is? En streep ook alles weg dat minder goed bij jouw ontvangster past.

Verplaats je nogmaals zo goed mogelijk in haar interesses en haar persoonlijkheid. Welk cadeau zou haar dan het meest gelukkig maken? Het is goed om vanuit de ogen van de persoon te kijken naar de verschillende keuzemogelijkheden en daarna een keuze te maken.

Bonustip: cadeau inpakken

Wanneer je iets online gaat bestellen kun je er soms voor kiezen om het ingepakt te krijgen. Dit is een goed idee. Wanneer je echter meer indruk op haar wilt maken is het slimmer om zelf het geschenk in te pakken. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat je dit netjes en zorgvuldig doet.

Presenteer je cadeautje op de juiste manier door mooi en luxe inpakpapier te kiezen. Of doe het presentje in een geschenkdoos of een leuke tas. Wanneer het mooi is ingepakt zal zij worden geraakt door de mate van aandacht die jij hebt eraan hebt besteed.

Kijk maar naar jezelf: als jij een geschenk krijgt dat slordig is ingepakt in een eenvoudig inpakpapiertje zal je hart minder snel gaan kloppen dan wanneer de verpakking er mooi en verleidelijk uitziet. Zelfs als het een aardigheidje is spat de liefde ervan af. Je hebt op die manier al een goede inleiding gerealiseerd waardoor zij het daadwerkelijke cadeau nog meer gaat waarderen!

Natuurlijk hoort er ook een mooie kaart bij het geschenk. Dit maakt het geheel nog completer en je herinnert haar er aan wie de gulle gever was. Schrijf daarom een persoonlijke boodschap op het kaartje met daaronder jouw naam.

Het cadeau aan haar overhandigen

Nu is het moment om volop te genieten van het overhandigen van jouw verrassing. Geven kan soms mooier zijn dan ontvangen! Wanneer je veel aandacht geschonken hebt aan het hele proces om een mooi cadeau uit te kiezen en in te pakken is dit een spannend moment. Je bent uiteraard benieuwd wat zij ervan vindt. Vindt ze het een mooi cadeau off toch een beetje gewoontjes? Raakt ze ontroerd of niet?

Het is het moment van de waarheid! Hier heb je op gewacht. Het is heerlijk om van te genieten. Zeker wanneer iemand helemaal gelukkig wordt en haar emoties toont. Wanneer dit niet gebeurt en zij nochelant reageert moet je natuurlijk even sterk zijn en je eigen emoties niet laten zien. Zij mag reageren op haar eigen manier.

Misschien is zij heel nuchter of wil ze haar emoties niet uiten in het bijzijn van anderen. Misschien wordt ze overladen met cadeautjes en krijgt ze amper de tijd om goed te beseffen wat ze gekregen heeft. Blijf hier nuchter onder. Op een later moment zal ze beseffen hoe diep en goed jij hebt nagedacht over het geschenk dat je haar gegeven hebt. Wanneer je geeft zonder verwachtingen dan kan haar reactie ook niet tegenvallen!

Waarom een origineel cadeau voor haar zo belangrijk is

Het kan een enorme uitdaging zijn om een dame te verrassen met een mooi cadeau. Mannen proberen vrouwen vaak te imponeren met een luxe cadeau terwijl zij vergeten dat je haar ook blij kunt maken met een kleine attentie.

Door het juiste cadeau te geven laat je zien dat jij om haar geeft en dat je weet wat zij belangrijk vind. Zij vind het vooral leuk om iets krijgen waar jij aandacht aan hebt besteed. Als ze merkt dat jij je best hebt gedaan om je te verdiepen in haar haar passies en interesses heb je gegarandeerd succes en zul je veel meer indruk maken dan wanneer je een saaie envelop met geld geeft.

Je wilt uiteraard niet het risico lopen dat je iets geeft waar ze niet blij mee is! In je zoektocht naar een passend geschenk moet je de gouden regels uit het stappenplan in gedachten houden. Het maakt daarbij niet uit om wat voor gelegenheid het gaat.

Een verjaardagskado valt het meest in de smaak als deze persoonlijk is, een jubileumgeschenk mag best wat overdadig zijn en een kadootje voor een collega of vriendin mag gerust goedkoper en minder persoonlijk zijn. Sommige vrouwen zijn dol op sieraden, terwijl andere dames fijnproevers zijn die liever een dinerbon in ontvangst nemen dan een dure gouden armband. Er zijn ook meiden die blij worden van de allernieuwste gadgets en anderen houden zich liever bezig met knutselen of borduren.

Door deze verschillende factoren kan het vinden van een passend kado een tijdrovende klus zijn. Een goede voorbereiding is echter het halve werk en het is daarom aan te bevelen om er eens goed voor te gaan zitten en na te denken over haar hobby's, interesses en smaak.

Misschien heb je haar kort geleden nog gesproken en heeft ze terloops een subtiele hint gegeven over haar wensen. Ook kun je informeren bij haar familie of naaste vriendinnen naar wat zij een geschikt kado voor haar vinden. Of doe inspiratie op door haar tijdlijn op Facebook (of welk social media platform ze dan ook gebruikt) te bestuderen.

Kado ideeën voor specifieke dagen

Je merkt waarschijnlijk wel dat ik alles uit de kast haal om jou te helpen om een het ideale vrouwencadeau te vinden. Ik weet hoe belangrijk dit voor je is. Met liefde geef ik je daarom een aantal kadotips voor specifieke gelegenheden.

Wat kun je het beste voor Moederdag kopen? En van welk Valentijnscadeau wordt jouw vrouw of vriendin blij? En wat moet je kopen als je voor een verjaardag bent uitgenodigd? Je leest het hier hieronder. Het is echter raadzaam om eerst het bovenstaande stappenplan te doorlopen om hetgeen dat je voor haar gaat kopen nog unieker te maken.

Moederdag cadeau

Jouw moeder is natuurlijk één van de belangrijkste vrouwen in je leven. Het is vaak ook de liefste vrouw die je kent. Moederdag is dan ook een uitgelezen kans om haar eens flink in het zonnetje te zetten. Het is de dag van het jaar om haar te eren. Je kunt laten zien hoeveel ze voor je betekent. Op zo'n belangrijke feestdag mag je dan ook best iets groter uitpakken dan je normaal zou doen. Het is een uitstekend moment om een persoonlijk cadeau te geven.

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn om iets te vinden voor jouw moeder. Je kunt een mooie foto inlijsten of een foto op een beker laten afdrukken. Mama's zijn dol op dit soort persoonlijke cadeautjes!

Wil je iets specialers doen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een chocolade cadeau. Je kunt tegenwoordig foto's printen op chocolade of haar naam (of "ik hou van jou mama") in chocoladeletters geven. Het is iets wat er erg mooi en smakelijk uitziet en makkelijk online te bestellen is. Met een beetje geluk mag je een hapje mee smullen.

Heb je een iets ruimer budget? Dan zou je een kleine investering kunnen doen in een mooie sieraad. Om het persoonlijk te maken kun je haar naam of een tekst erop laten graveren. Een indrukwekkend cadeau dat ze graag zal dragen.

Als alternatief kun je ook iets leuks of moois kopen voor in haar interieur. Hier kun je met een persoonlijke touch vaak veel doen. Een paar extra kussens, mooie kaarsen of een spiegel? Veel van dit soort producten zijn ook te personaliseren. Op deze website vind je veel leuke wooncadeaus. Filter hier maar eens op. Of een mooi fotolijstje waar je een foto van jezelf (of van jou samen met je moeder) in kunt doen.

Valentijnscadeau voor haar

14 februari is de dag waarop in de hele wereld de liefde centraal staat. Wanneer je een dame op Valentijnsdag gaat verrassen zul je haar natuurlijk in vuur en vlam proberen te krijgen. Het is een dag om je liefde te uiten voor je partner of geliefde. Valentijnsdag is ook de dag om de vrouw waar je een oogje op hebt de liefde te verklaren. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Je kunt er samen een geweldige dag van te maken door te starten met een heerlijk ontbijt of neem haar mee naar haar favoriete restaurant voor een romantisch diner.

Valentijn is een dag van persoonlijke geschenken. Rode rozen, chocolade en sieraden worden dan het meest gegeven. Maar het is leuker om een stap verder te gaan. Verras haar bijvoorbeeld met een weekend vol romantiek weg of een unieke ballonvaart. Je kunt dan van de dag zelf genieten en ook van het uitje wat je gepland hebt.

Wanneer je in een prille relatie zit, is het van groot belang dat je met zorg een goed cadeau uitkiest. Iets waaruit blijkt hoeveel je om haar geeft. Het hoeven niet direct diamanten oorringen te zijn of een gouden armband. Het gaat meer om de aandacht, gedachte en liefde die je in het geheel stopt om haar te laten zien hoeveel je om haar geeft.

Een verjaardagscadeau voor een vrouw

Dit is vooral lastig als je haar niet zo goed kent. Vooral omdat het persoonlijk moet zijn. Wanneer je haar wel goed kent zul je hier minder moeite mee hebben omdat je weet wat er in haar hoofd omgaat, waar haar hart sneller van gaat kloppen en wat haar grootste verlangens zijn. Je weet dat zij van boeken lezen houdt, graag een bloemetje krijgt, een verwenbon voor een massage te gek vind, of misschien graag met je uit eten gaat. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken en om zo volop te genieten van de voorpret om haar te verrassen met haar verjaardag.

Wil je een stap verder gaan dan moet je natuurlijk iets speciaals geven. Ik herhaal het nog maar een keer: een grote fotolijst met een geweldige foto erin doet het altijd goed! Of misschien een mooi getekend portret of schilderij. Van dit soort unieke geschenken kan zij nog vele jaren genieten. Ook kun je kiezen voor een persoonlijke mok of een wijnset waarbij op de wijnglazen de naam van de jarige Jet is gegraveerd.

Er zijn natuurlijk nog veel meer verjaardagskadootjes te bedenken waarmee je haar kunt feliciteren. Je kunt voor een goed gevulde fruitmand kiezen wanneer het om een kennis of vriendin gaat. Ook kun je een goed boek, een spannende dvd of een tegoedbon geven. Het laatste kan een optie zijn wanneer je de betreffende persoon niet zo goed kent en je werkelijk geen idee hebt wat je moet kopen. Het is in zo'n geval helemaal niet erg om dan een neutraal cadeau te geven, zodat zij zelf iets leuks kan uitkiezen.

Conclusie: ook jij kunt een geweldig kado voor haar vinden!

Je ziet dat er veel manieren zijn om een mooi geschenk voor haar te vinden. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Het is handig om een goed plan te hebben om je doel te bereiken. Waar mensen een plattegrond gebruiken om die reis naar Rome te maken, zo is het ook handig om een plan te hebben om een uniek cadeau te vinden. Je eigen blauwdruk, bouwtekening en stappenplan om een passend kado te kiezen voor de vrouw om wie jij geeft. Het stappenplan op deze pagina helpt je bij het kiezen van een goed en origineel cadeau.

In het stappenplan zet jij de vrouw in kwestie centraal. Bij iedere stap verplaats je je in haar om zo een geschenk te vinden dat perfect bij haar past. Eerst probeer je haar beter te leren kennen door naar een aantal zaken te kijken. Vervolgens ga je bepalen waarom je iets koopt. Wat is de gelegenheid? Hierna komt jouw jouw budget ter sprake. En dan is het tijd om een lijst met verschillende opties samen te stellen. Uiteindelijk kun je bij de vijfde stap, de minder geschikte ideeën op je lijst wegstrepen zodat het meest perfecte kado voor haar overblijft.

Het stappenplan om de juiste keuze te maken is dan voltooid, maar daarna moet het presentje nog worden ingepakt en aan de ontvangster worden overhandigd. Ook daar moet niet te licht over gedacht worden. Pak hetgeen dat je hebt gekocht mooi in en geef het op een waardige manier. Wanneer je het persoonlijk overhandigt moet zij het gevoel hebben dat je het geschenk op een zorgvuldige manier hebt uitgekozen. Je mag daarom best een korte toelichting geven terwijl zij jouw verrassing aanneemt. Zo wordt ze nieuwsgierig en bouw je de spanning op. Ze zal haast niet kunnen wachten tot ze het cadeaupapier eraf mag scheuren. Mijn ervaring is dat de meeste vrouwen zeer nieuwsgierig zijn aangelegd. Dus speel daar op in door het kado op de juiste manier in te leiden. Natuurlijk moet je het niet overdrijven. Je wilt geen valse verwachtingen scheppen.

Apartecadeautjes.nl geeft je inspiratie!

Deze website genereert voor jou leuke, ludieke, grappige, romantische en originele cadeau suggesties waar je zelf misschien nooit op zou komen en waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Bekijk om je gemak de lijst met kadotips en kies iets waarvan jij denkt dat het goed bij haar past. De suggesties op deze website zijn vooral bedoeld om inspiratie op te doen. Vaak gebeurt het dat iemand impulsief op een product klikt en vervolgens een ander leuk gerelateerd product ziet in het assortiment van de betreffende webwinkel, en dit uiteindelijk koopt.

Door wat te scrollen en te klikken op deze site kom je terecht bij leuke, betrouwbare cadeauwinkels die gespecialiseerd zijn in unieke geschenken, gadgets en leuke hebbedingetjes. Mocht je bij deze kado shops niets kunnen vinden (ik kan het mij niet voorstellen) dan adviseer ik je om op zoek te gaan naar een webwinkel die meer alledaagse producten in voorraad heeft of om toch maar gewoon een cadeaubon te kopen.