Disclaimer

Op Apartecadeautjes.nl staan advertenties en affiliate links. Dat betekent dat wanneer je op een link bij een kado klikt, je wordt doorgestuurd naar een webwinkel van een partner. Als je via Apartecadeautjes.nl een aankoop doet, gebeurt dit dus niet op Apartecadeautjes.nl maar op een website van andere partij, zoals bijvoorbeeld Bol.com.

Hoewel alle kado idee├źn op deze website zorgvuldig zijn samengesteld kunnen deze fouten en/of onvolledigheden bevatten. Prijzen en omschrijvingen kunnen gedateerd zijn en daarom afwijken. Kijk daarom altijd goed naar de omschrijving en prijs van het product op de gelinkte webpagina van de affiliate partner.

Ter illustratie en verduidelijking wordt bij veel producten een video toegevoegd, meestal afkomstig van YouTube. Het product dat in een video te zien is kan soms echter afwijken van het product dat op Apartecadeautjes.nl wordt weergegeven.

Indien je vragen of klachten hebt over een (aangeschaft) product, of een aangeschaft product wil ruilen of terugzenden, neem dan contact op met de partnersite waarop je de aankoop gedaan hebt (en dus niet met Apartecadeautjes.nl).

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 7 januari 2020.